O nama

Preduzeće Inexall Company d.o.o. je osnovano 2013-te godine. Svoje aktivnosti na tržištu Srbije započinje 2005-te kao ćerka firma multinacionalne kompanije Jungbunzlauer.

Posle niza uspešnih godina od 2013-te preduzeće postaje samotalno pravno lice koje vrši uvoz i distribuciju proizvoda kompanije Jungbunzlauer. Od 2014-te godine postaje distributer američke kompanije Univar za teritoriju Srbije.

Od 2016-te preduzeće preuzima distribuciju enzima kompanije Novozymes za oblasti pekarstva i prerade voća. Od 2018-te godine preuzima distribuciju enzima Novozymes za sve industrijske oblasti. Preduzeće Inexall Company je aktivno u više industrijskih grana kao što su: prehrambena industrija farmaceutska industrija, industrija deterdženata i kućne hemije. Preduzeće poseduje svoj magacin na teritoriji Srbije zahvaljujući kojem može da opsluži svoje kupce u veoma kratkom roku.

Sedište firme je u Subotici gde imamo magacin sa preko 1000 paletnih mesta. Za lakokvarljive ili osetljive materijale imamo hladnjaču sa režimom od +4 do +8 stepenio Celzijusa. Magacin ima odeljak gde su smešteni materijali koji se distribuiraju u malim pakovanjima. Ugovori sa kurirskim službama omogućuju brzu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Pored maagcina posedujemo odeljenje proizvodnje. Ovde postoji mogućnost za mešanje i pakovanje suvih materija što se koristi za proizvodnju sportskih suplemenata. Pored ovog posedujemo i duplikator za proizvodnju invertnog sirupa ili drugih rastvora. Proizvodni pogon je odobren od strane lokalnog sanitarnog inspektora za prehrambenu proizvodnju.

Sertifikaciona kuća potvrdila je standarde kvaliteta ISO 9001:2015 i HACCP.

Kao regionalni partner pokrivamo balkanske države ex-Yu regiona i to iz dve kancelarije Subotica i Zagreb. Kancelarija u Subotici pokriva sledeće države: Srbija, Severna Makedonija i Crna Gora.

Za države: Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Slovenija zadužene su kolege iz Zagreba. Broj zaposlenih i promet vremenom su rasli i trenutno u ove dve kancelarije imamo 20 zaposlenih od čega je 8 direktno u prodaji.

Širenjem portfolia proizvoda koje nudimo uslepi smo da održimo i postignemo sve bolje rezultate u ukupnom prometu poslovanja.

Sektori industrije u kojima smo prisutni su raznoliki i sa dobijanjem novih distribucija strateških partnera uspeli smo da potvrdimo svoje prisustvo u sledećim segmentima prehrambene industrije: Pekarstvo, Konditorska industrija, Industrija pića (bezalkoholni napici i pivare), Prerada mesa i mleka, Gotova jela i hrana za posebne grupe kupaca (dečija hrana)

Pored prehrambene industrije važan sektor je i Farmaceutska industrija i proizvodnja suplemenata ishrani. Treći stub predstavlja industrija Kućne hemije i lična nega.

Najmlađi segmenti su u materijlaima za industriju, poljoprivredu i specijalizovane radnje zdrave hrane i sportskih suplemenata.

Od osnivanja svoje aktivnosti na tržištu Srbije započinje kao distributer najvećeg prozvođača limunkse kiseline u evropi Jungbunzlauer.

Nakon nekoliko uspešnih godina firma dobija distribuciju Univar-a a samim tim i Novoyzmes-a koji je najveći svetski proizvođač enzima. Novoyzmes enzimi nalaze prmenu u širokom spektru industrije hrane i kućne hemije.

Najnoviji partneri su Tolsa iz španije i Viresol iz Mađarske. Tolsa je proizvođač različitih obrađenih i aktiviranih glina koje nalaze primenu u industriji dok je Viresol fabrika pšeničnog glutena.

KONTAKT:

SERBIA, NORTH MACEDONIA, MONTENEGRO - Inexall Company d.o.o. | Dušana Krnajskog 1, 24000 Subotica, Serbia | +381 (0)24 557924 | +381 (0)63 502611 | office@inexall-company.com

CROATIA, SLOVENIA, BOSNIA & HERZEGOVINA – Inexall d.o.o. | Fallerovo šetalište 22, Zagreb, Croatia | +385 (0)95 8566607 | ured@inexall.com

A partnership based on trust!